Ministra Ligia Deca a participat la Conferința „Dreptul la pauză fără bullying” organizată de Salvați Copiii la C.N. Papiu Ilarian din Târgu Mureș

Ministra Ligia Deca a participat la Conferința „Dreptul la pauză fără bullying” organizată de Salvați Copiii la C.N. Papiu Ilarian din Târgu MureșLigia Deca, ministra liberală a Educației, a participat la Conferința „Dreptul la pauză fără bullying” organizată de Salvați Copiii la C.N. Papiu Ilarian din Târgu Mureș.

„Copiii au dreptul la școli sigure, în care să se simtă confortabil cu ei și cu ceilalți. Iar noi trebuie să-i învățăm să nu tolereze violența îndreptată împotriva lor și și să semnaleze dacă sunt martorii agresiunilor, indiferent de tipul lor. Acestea au fost câteva dintre mesajele transmise la Conferința „Dreptul la pauză fără bullying” organizată de Salvați Copiii la C.N. Papiu Ilarian din Târgu Mureș.

Îmi doream să stau de vorbă cu reprezentanții conducerii acestui liceu și cu doamna profesoară agresată pe holul școlii de propriul elev. Mă bucur că am reușit să fac asta – i-am transmis doamnei profesoare personal susținerea mea. În timpul discuției am reiterat faptul că voi face tot ce pot pentru ca școala să fie un spațiu sigur pentru toți cei care îi calcă pragul. De asemenea, pentru că suntem în perioada elaborării legislației secundare, am preluat propuneri de măsuri pentru prevenirea violenței, pe care le vom analiza. Mulțumesc pentru discuția onestă”, a transmis Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ministra Ligia Deca a participat la Conferința „Dreptul la pauză fără bullying” organizată de Salvați Copiii la C.N. Papiu Ilarian din Târgu Mureș apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment