Ministrul Adrian Veștea: Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare a Spitalului Orășenesc Rupea

Ministrul Adrian Veștea: Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare a Spitalului Orășenesc RupeaMinistrul Adrian Veștea Guvernul a aprobat indicatorii tehnico economici pentru proiectul de modernizare a Spitalului Orășenesc Rupea

Ministrul Adrian Veștea Guvernul a aprobat indicatorii tehnico economici pentru proiectul de modernizare a Spitalului Orășenesc Rupea

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat că Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare a Spitalului Orășenesc Rupea.

”Grija pentru sănătatea brașovenilor rămâne o prioritate constantă pentru mine. Astfel, în ședința de guvern de astăzi, la propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru un proiect ambițios de modernizare a Spitalului Orășenesc Rupea.

Indicatorii tehnico-economici au fost avizați în Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național și Locuințe în luna noiembrie 2023, iar acest proiect va răspunde nevoilor a aproape 35.000 de locuitori, mulți dintre ei fiind pensionari și asistați social, care se vor bucura de o infrastructură medicală avansată și de o gamă largă de servicii specializate.

Proiectul nu numai că va transforma clădirea principală și anexele acesteia într-un centru medical modern, dar va și crește capacitatea spitalului la 80 de paturi pentru spitalizare continuă și 5 paturi pentru spitalizare de zi, asigurând, în același timp, un mediu sigur și accesibil pentru toți pacienții.

Cu o investiție totală de 101.872.000 de lei și o durată estimată de realizare de 28 de luni, acest proiect reprezintă o investiție în viitorul sănătății în comunitatea noastră.

Este un pas către o Românie mai sănătoasă și mai puternică, unde fiecare cetățean are acces la îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate.

Îl felicit pe Alexandru Opriș, primarul orașului Rupea, pentru perseverența de care a dat dovadă în realizarea acestui demers.”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Articolul Ministrul Adrian Veștea: Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare a Spitalului Orășenesc Rupea apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment