Ministrul Adrian Veștea: PNL Brașov a validat candidații pentru cele 58 de localități din județ

Ministrul Adrian Veștea: PNL Brașov a validat candidații pentru cele 58 de localități din județMinistrul Adrian Veștea PNL Brașov a validat candidații pentru cele 58 de localități din județ

Ministrul Adrian Veștea PNL Brașov a validat candidații pentru cele 58 de localități din județ

Ministrul Adrian Veștea a anunțat că familia liberală, în frunte cu președintele Nicolae Ionel Ciucă, s-a reunit ieri la Brașov cu ocazia validării candidaților PNL Brașov pentru cele 58 de localități din județ.

”Pentru Primăria Municipiului Brașov, PNL a validat candidatura lui George Scripcaru. Sunt convins că, începând cu 9 iunie, George va relua implementarea proiectelor benefice pentru comunitatea brașoveană.

Mult succes, George! Mult succes tuturor candidaților PNL din județul nostru!

Le mulțumesc colegilor din conducerea centrală a PNL pentru prezența la acest eveniment: Lucian Bode, secretarul general al PNL și Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov și vicepreședinte PNL.”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Articolul Ministrul Adrian Veștea: PNL Brașov a validat candidații pentru cele 58 de localități din județ apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment