Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Snagov a atras finanțare de 50 mil. de euro pentru proiectul de canalizare

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Snagov a atras finanțare de 50 mil. de euro pentru proiectul de canalizarePreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma Snagov a atras finanțare de 50 mil. de euro pentru proiectul de canalizare

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma Snagov a atras finanțare de 50 mil. de euro pentru proiectul de canalizare

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că Snagov a atras finanțare de 50 mil. de euro pentru proiectul de canalizare.

”Atunci când există colaborare cu primăriile și lucrăm împreună este mult mai simplu să generăm dezvoltare pentru comunitățile noastre.

Vedeți în imagini exemplul comunei Snagov. În 2021, a aderat la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă – ADIA Ilfov, ceea ce a însemnat că gestiunea serviciului public de apă a fost preluată de operatorul regional Apă Ilfov. Alături de operator, am atras pentru Snagov 50 de milioane de euro, fără TVA, finanțare pentru proiectul de canalizare.

Au început deja să se cumpere utilajele pentru săpături și licitația pentru atribuirea lucrărilor este în curs. Mai mult, Apă Ilfov a făcut din fonduri proprii două stații de tratare a apei și puțuri de adâncime pentru gospodăriile de apă.”, a comunicat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Snagov a atras finanțare de 50 mil. de euro pentru proiectul de canalizare apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment