Marcel Boloș: 2,25 miliarde lei pentru revitalizarea industriilor tradiționale

Marcel Boloș: 2,25 miliarde lei pentru revitalizarea industriilor tradiționaleMarcel Boloș, ministrul Finanțelor, a anunțat alocarea unei finanțări de 2,25 miliarde lei pentru revitalizarea industriilor tradiționale.

„Ești antreprenor în industria ceramicelor, metalurgiei, calculatoarelor, radiologie? Fabricarea de autovehicule, motociclete, biciclete? Industria textilă, aparate electrocasnice sau mobilă? Toate aceste industrii și multe altele sunt eligibile să primească finanțare prin schema de ajutor de stat în valoare de 2,25 miliarde lei pentru investiții majore pe care Guvernul a adoptat-o azi.

Mizăm că prin această alocare antreprenorii locali devin catalizatori ai dezvoltării regionale. Mai mult, este o metodă prin care atragem investiții străine și contribuim la balanţa import/export a României, mare parte din producţia realizată în urma acestor investiţii fiind destinată exportului.

Așadar, dacă vrei să îți duci afacerea la următorul nivel cu o investiție de minimum 50 milioane lei, îți las mai multe detalii în comentarii.

Tot azi am îndeplinit și o serie de promisiuni transmise zilele trecute:

  • Se prelungește plafonarea tarifelor RCA până la 30 iunie 2024.
  • Se prelungește termenul fără amenzi e-Factura până la 31 mai 2024.
  • Am indexat cu rata inflației îndemnizațiile primite de către veteranii de război cu dizabilități trimiși pe teatrele de operațiuni”, a transmis Marcel Boloș, ministrul Finanțelor.

sursă: Marcel Boloș, Facebook

Articolul Marcel Boloș: 2,25 miliarde lei pentru revitalizarea industriilor tradiționale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment