Timiș: primul lot de echipamente IT pentru Școala Gimnazială din Dudeștii Noi a fost predat – proiect finanțat prin PNRR

Timiș: primul lot de echipamente IT pentru Școala Gimnazială din Dudeștii Noi a fost predat – proiect finanțat prin PNRRIon Goșa, primarul comunei Dudeștii Noi, a fost prezent la predarea primului lot de echipamente IT pentru Școala Gimnazială.

Proiectul a primit finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Scopul acestuia este dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Obiectivul de investiții a fost realizat în colaborare cu administrația județeană din Timiș.

„Astfel de instrumente vor fi de un real ajutor elevilor noștri. Cu siguranță, și rezultatele vor fi îmbunătățite. Pentru ca un mediu dotat corespunzător atrage, după sine, roade excelente”, a transmis edilul liberal.

Sursa: Primăria comunei Dudeștii Noi

Articolul Timiș: primul lot de echipamente IT pentru Școala Gimnazială din Dudeștii Noi a fost predat – proiect finanțat prin PNRR apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment