Ligia Deca a anunțat lanasarea programului „Primul student din familie”

Ligia Deca a anunțat lanasarea programului „Primul student din familie”Ligia Deca, ministra Educației, a anunțat lanasarea programului „Primul student din familie”, o șansă în plus pentru tineri de a fi susținuți să-și continue studiile la facultate.

„Astăzi, am găzduit o sesiune de informare adresată tuturor celor ce pot fi eligibili pentru acest proiect. Se poate obține finanțare pentru activități de identificare a elevilor ce riscă să nu promoveze examenul de bacalaureat, pentru consilierea elevilor privind programele de studiu din facultăți sau pentru promovarea ofertei educaționale universitare în școli.

Această măsură a fost prevăzută în proiectul „România Educată”, ulterior fiind preluată în legile educației, iar acum o punem în aplicare prin finanțare europeană, pentru a ne asigura că primii studenți din familie vor avea resurse și sprijin să-și continue studiile și să-și construiască un viitor mai bun”, a transmis Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ligia Deca a anunțat lanasarea programului „Primul student din familie” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment