Mircea Abrudean a participat la o întâlnire bilaterală cu președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev

Mircea Abrudean a participat la o întâlnire bilaterală cu președintele Azerbaidjanului, Ilham AlievMircea Abrudean, Secretarul General al Guvernului, a participat, alături de ministrul Energiei, Sebastian Burduja, la o întâlnire bilaterală cu președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev.

„În calitatea de Secretar General al Guvernului României, am participat astăzi, alături de ministrul Energiei, Sebastian Burduja la o întâlnire bilaterală cu președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev. Parteneriatul Strategic, încheiat între statele noastre în 2009, a pus și continuă să pună pe primul loc cooperarea diplomatică și economică pentru asigurarea unei stabilități energetice în acestă perioadă plină de provocări.

Colaborarea noastră, materializată prin proiecte semnificative în domeniul gazelor naturale și al energiei verzi, subliniază angajamentul nostru comun pentru diversificarea și securizarea aprovizionării cu energie la nivel european”, a transmis Mircea Abrudean, Secretarul General al Guvernului.

sursă: Mircea Abrudean, Facebook

Articolul Mircea Abrudean a participat la o întâlnire bilaterală cu președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment