PNL Vâlcea: Durescu Marin este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Berislăvești

PNL Vâlcea: Durescu Marin este candidatul PNL la funcția de primar al comunei BerislăveștiPNL Vâlcea Durescu Marin este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Berislăvești

PNL Vâlcea Durescu Marin este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Berislăvești

Conducerea Filialei PNL Vâlcea a revenit în comuna Berislăvești pentru a participa la ședința CCL care l-a votat drept candidat pentru funcția de primar pe Durescu Marin.

”Aceasta este un antreprenor din satul său natal Scăueni care a avut rezultate pe plan personal și profesional și care a decis să formeze o echipă liberală alături de care să dezvolte comuna Berislăvești. Are un program construit pe nevoile concetățenilor. Are modele sănătoase, cu administrații liberale din Sălătrucel și Călimănești care au demonstrat că cea mai bună politică e cea îndreptată spre cetățenii.

A sosit timpul ca Berislăvești să recupereze terenul pierdut și să redevină o localitate prosperă, cu o administrație liberală care lucrează în interesul concetățenilor.

Îl cunoașteți! Votați pentru dumneavoastră un fiu al comunei!”, a comunicat filiala PNL Vâlcea.

Sursă: Facebook PNL Vâlcea

Articolul PNL Vâlcea: Durescu Marin este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Berislăvești apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment