Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat la deschiderea celui de-al treilea centru de reciclare din România a RetuRO

Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat la deschiderea celui de-al treilea centru de reciclare din România a RetuROPreședintele CJ Brașov Şerban Todorică Constantin a participat la deschiderea celui de al treilea centru de reciclare din România a RetuRO

Președintele CJ Brașov Şerban Todorică Constantin a participat la deschiderea celui de al treilea centru de reciclare din România a RetuRO

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a participat la deschiderea celui de-al treilea centru de reciclare din România a RetuRO.

”Am văzut pașii procesului de reciclare și ne-am dat seama cât de important este efortul nostru comun pentru mediu. Haideți să facem parte din soluție, nu din problemă!

Împreună cu miniștrii Adrian Veștea, Mircea Fechet, prefectul județului Brașov Mihai-Cătălin Văsii, precum și cu alți oficiali de rang înalt, am asistat alături de CEO-ul RetuRO Gemma Webb la o lecție importantă de spirit civic privind etapele procesul de reciclare a plasticului. Acest gest este un exemplu al angajamentului nostru față de protejarea mediului înconjurător și arată că fiecare dintre noi poate face diferența.

Este un concept extraordinar și esențial pentru viitorul nostru. Întoarcerea plasticului în economia circulară este o mișcare crucială pentru protejarea mediului înconjurător și pentru gestionarea responsabilă a resurselor noastre. Acesta este viitorul pe care trebuie să-l urmărim cu toții și normalitatea pe care trebuie să o adoptăm în practicile noastre zilnice.

Parteneriatul între cetățeni și organizațiile precum ReturRo, care și-au unit forțele în protejarea mediului, este un exemplu remarcabil de implicare comunitară și de acțiune colectivă pentru binele comun. Prin colaborare și angajament, putem transforma visul unei economii circulare și a unui mediu mai curat în realitate.

Apreciez eforturile tuturor celor implicați în acest proiect și încurajez continuarea acestui parteneriat fructuos pentru a ne asigura că plasticul și alte resurse sunt reciclate și reintegrate în circuitul economic într-un mod sustenabil și responsabil. Este un pas important către un viitor mai verde și mai durabil pentru toți.

Reciclarea și protejarea mediului nu sunt doar simple acțiuni, ci devin parte integrantă a identității noastre naționale și a viziunii noastre pentru viitor. Invitarea oficialităților și a liderilor comunității pe această scenă demonstrează angajamentul nostru puternic în această direcție și importanța acestui efort comun.

Așadar, vă îndemn pe fiecare dintre voi să vă alăturați acestei mișcări și să acționați împreună pentru un viitor mai bun. Fiecare gest de reciclare, fiecare efort pentru protejarea mediului contează și poate face diferența în construirea unui viitor mai luminos și mai durabil.

Să fim cu toții parte a acestei schimbări și să continuăm să promovăm inițiativele pentru un mediu mai curat și pentru un viitor mai bun pentru toți.”, a declarat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Articolul Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat la deschiderea celui de-al treilea centru de reciclare din România a RetuRO apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment