Primăria Câmpia Turzii a anunțat deschiderea Centrului Local pentru Permise de Conducere

Primăria Câmpia Turzii a anunțat deschiderea Centrului Local pentru Permise de ConducerePrimăria Câmpia Turzii a anunțat deschiderea Centrului Local pentru Permise de Conducere

Primăria Câmpia Turzii a anunțat deschiderea Centrului Local pentru Permise de Conducere

Primăria Câmpia Turzii a anunțat că a fost îndeplinită ultima obligație asumată de administrația publică locală privind descentralizarea serviciilor publice.

Deschiderea Centrului Local Permise de Conducere a avut loc în cadrul unei conferințe de presă la care au participat:

  • primarul – Dorin Nicolae LOJIGAN;
  • prefect – Irina MUNTEANU;
  • comisar șef de poliție, Ciprian NEAG – Împuternicit/Adjunct al Șefului Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj,
  • doamna Șef Serviciu Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule – comisar șef de poliție, Carmen DAN.

Centrul local suplimentar va funcționa în sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii, strada George Coșbuc, nr.24, județul Cluj.

Începând cu luna aprilie 2024 activitatea de la ghișeu va avea următorul program:

  • Permise de conducere: în zilele de marți între orele 12:30-14:30.
  • Înmatriculări: în zilele de marți și joi, între orele 9.30-14.30.

Evenimentul de astăzi a marcat deschiderea în Câmpia Turzii a ultimului serviciu public descentralizat, pe lângă cele de eliberare Cazier Judiciar, Pașapoarte și Înmatriculări Vehicule.

„Îi mulțumesc doamnei prefect, Irina MUNTEANU, pentru toate demersurile întreprinse în vederea obținerii avizelor necesare și a modificărilor legislative care au făcut posibil evenimentul de astăzi.

Și datorită implicării sale, cetățenii din Câmpia Turzii și împrejurimi nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la Cluj Napoca și să cheltuie timp și bani, pentru aceste tipuri de servicii.

Odată cu deschiderea acestui birou de permise la Câmpia Turzii, încheiem cercul promisiunilor administrative pe care l-am deschis anii trecuți.”, a precizat primarul, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Sursă: Facebook Primăria Câmpia Turzii

Articolul Primăria Câmpia Turzii a anunțat deschiderea Centrului Local pentru Permise de Conducere apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment