Raluca Turcan: În acest an, România și Japonia împart o agendă culturală bogată

Raluca Turcan: În acest an, România și Japonia împart o agendă culturală bogatăÎn acest an, România și Japonia împart o agendă culturală bogată, conform declarațiilor făcute de Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

„Am avut plăcerea să discut, astăzi, la Ministerul Culturii, cu E.S. Takashi Katae, noul ambasador al Japoniei la București.

Am discutat despre parteneriatul strategic și proiectele culturale comune, participarea Japoniei la Festivalul Internațional de Film de la Sibiu (TIFF) și deschiderea Galeriei de Artă Orientală la Muzeul Național de Artă al României, din toamna acestui an. Sunt doar câteva proiecte remarcabile, care vor consolida legăturile culturale și artistice între România și Japonia și care vor aduce publicului din țara noastră o mică parte din cultura japoneză.

Ne dorim ca această colaborare culturală să se reflecte în diversele proiecte artistice, expoziții de artă, festivaluri de film, evenimente literare și alte activități culturale organizate în comun.

Îi urez succes domnului ambasador în acest mandat și mulțumesc Ambasadei Japoniei la București pentru prezența și implicarea în unele dintre cele mai mari proiecte culturale ale României”, a transmis Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Articolul Raluca Turcan: În acest an, România și Japonia împart o agendă culturală bogată apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment