Alba: președintele CJ Ion Dumitrel a prezentat proiectele din comuna Jidvei

Alba: președintele CJ Ion Dumitrel a prezentat proiectele din comuna JidveiIon Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a prezentat proiectele realizate în comuna Jidvei alături de edilul Alin Trif și deputatul Florin Roman.

Liberalul Ion Dumitrel a vizitat în primă fază proiectele care țin de infrastructura rutieră și de cea a rețelelor de apă și canalizare din satul Veseuș.

„În Căpâlna de Jos, printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Naţional de Investiţii “Anghel Saligny” este modernizată infrastructura rutieră: asfaltarea a 4,3 km de drumuri, construirea a 3,48 km de rigole și modernizarea a 4,3 km de trotuare.

Prin programul inițiat de către guvernul liberal se construiește reţeaua de apă uzată şi o staţie de epurare în satul Veseuş, rețeaua de canalizare, în lungime de 7,78 km, urmând a deservi în totalitate localitatea.

De asemenea, se lucrează și la asfaltarea DJ 142 N Căpâlna de Jos – Sânmiclăuș”, a declarat Ion Dumitrel.

Investițiile administrației din Jidvei în educație

De asemenea, președintele CJ Alba a transmis și proiecte care țin de modernizarea unităților de învățământ, dar și reabilitarea energetică a instituților publice.

„Întrucât se pune accent pe educația copiilor și viitorul lor, Liceul Tehnologic a intrat într-un amplu proces de modernizare, elevii urmând a beneficia de cele mai bune condiții de studiu. În ceea ce privește dotările, liceul va beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale de ultimă generație.

Prin fondurile PNRR vor fi reabilitate energetic cele 5 cămine culturale din comună și se va construi un centru comunitar integrat, cu toate dotările necesare. Tot prin fonduri PNRR vor fi instalate și stații de încărcare pentru vehiculele electrice”, a precizat Ion Dumitrel.

Sursa: Ion Dumitrel

Articolul Alba: președintele CJ Ion Dumitrel a prezentat proiectele din comuna Jidvei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment