Candidatul PNL la CJ Argeș Radu Perianu a vorbit despre Pitești Tech City 2024

Candidatul PNL la CJ Argeș Radu Perianu a vorbit despre Pitești Tech City 2024Radu Perianu, candidatul PNL pentru conducerea Consiliului Județean Argeș

Radu Perianu, candidatul PNL pentru conducerea Consiliului Județean Argeș

Radu Perianu, candidatul PNL pentru conducerea Consiliului Județean Argeș, a vorbit într-un interviu despre Pitești Tech City 2024. Liberalul a transmis că obiectivul proiectului este de a crea 10 mii de locuri de muncă în domenii de vârf, acestea urmând să fie plătite mai bine decât la București.

„Argeșul are potențialul de a deveni polul sudic de dezvoltare al economiei românești datorită faptului că se află la intersecția tuturor traseelor esențiale ale economiei naționale. Pentru a ajunge însă la acest nivel, trebuie să realizăm proiecte serioase de dezvoltare locală. De aceea la nivelul PNL Argeș am prezentat un proiect inovativ de dezvoltare locală, Pitești Tech City 2024 l-am denumit dar el răspunde nevoilor întregului județ. Am pornit de la modelul proiectului similar cu care județul Cluj și-a început ascensiunea economică după 2012. Dorim rezultate similare”, a precizat Radu Perianu, întrebat despre revitalizarea zonei industriale din județ, dar și despre domeniile de dezvoltare principale.

De-a lungul interviului, candidatul PNL pentru șefia administrației județene din Argeș a vorbit și despre locurile de muncă care vor fi create în urma implementării proiectului, dar și despre profesionalizarea tinerilor în domeniile principale de dezvoltare.

Candidatul PNL pentru șefia CJ Argeș a precizat că în urma proiectului, peste 10.000 de locuri de muncă vor fi create în domenii de vârf, iar tinerii vor putea să profeseze în mediul privat. Un alt obiectiv al liberalului ar fi dezvoltarea învățământului dual. Radu Perianu dorește implementarea acestui proiect pentru creșterea salariilor, investiții în îmbunătățirea mediului socio-cultural argeșean, iar veniturile mai mari permit administrației să investească în spitale noi, reabilitarea infrastructurii, dar și izolarea termică a blocurilor.

Sursa: financialintelligence.ro

Articolul Candidatul PNL la CJ Argeș Radu Perianu a vorbit despre Pitești Tech City 2024 apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment