Ministra Ligia Deca: Școlile vor primi bani pentru activitățile din Programul Național „Săptămâna verde”

Ministra Ligia Deca: Școlile vor primi bani pentru activitățile din Programul Național „Săptămâna verde”Școlile vor primi bani pentru activitățile din Programul Național „Săptămâna verde”, conform anunțului făcut de Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

„Astăzi a fost aprobată Hotărârea de Guvern prin care, de anul școlar viitor, școlile pot beneficia de sprijin financiar pentru activități organizate în cadrul acestui program. Vor putea fi finanțate activități precum: excursii având ca tematică educația pentru mediu, amenajarea spațiului verde al școlii, acțiuni de ecologizare, sau achiziția de materiale didactice pentru organizarea de lecții demonstrative.

Mă bucur că împreună cu Ministerul Mediului am găsit soluția prin care sprijinim școlile în organizarea acestor activități! După ce Hotărârea de Guvern va fi publicată în Monitorul Oficial, Ministerul Educației va lansa în dezbatere publică Metodologia de implementare a activităților școlare locale din cadrul Programului „Săptămâna verde”, pentru anii 2024 și 2025. Aceasta va cuprinde detalii privind repartizarea sumei totale de 100 de milioane de lei pe județe, calendarul de implementare, rolul instituțiilor implicate și tipurile de activități și cheltuieli eligibile”, a transmis Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ministra Ligia Deca: Școlile vor primi bani pentru activitățile din Programul Național „Săptămâna verde” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment