Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a prezentat investițiile realizate la bazinul de înot din Chitila

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a prezentat investițiile realizate la bazinul de înot din ChitilaPreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma a prezentat investițiile realizate la bazinul de înot din Chitila

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a prezentat investițiile realizate la bazinul de înot din Chitila

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a prezentat investițiile realizate la bazinul de înot din Chitila.

”Când există voință și o echipă pricepută în a atrage finanțări, dezvoltarea comunității nu este decât o chestiune de timp.

Vă las mai jos imagini cu bazinul de înot din Chitila, realizat cu bani de la Compania Națională de Investiții, după cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță.

Complexul de natație are bazin semiolimpic, cu cinci culoare de 2,5 metri lățime și 25 de metri lungime, are tribună pentru spectatori, vestiare cu dușuri și subsol pentru spațiile tehnice.

500 de copii sunt înscriși la cursuri, iar bazinul este deschis si adulților, pentru agrement. Bazinul susține astfel și dezvoltarea fizică a copiilor, dar și dezvoltarea economică a localității.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a prezentat investițiile realizate la bazinul de înot din Chitila apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment