Alba: președintele CJ Ion Dumitrel a vizitat proiectele realizate de administrația locală din comuna Valea Lungă

Alba: președintele CJ Ion Dumitrel a vizitat proiectele realizate de administrația locală din comuna Valea LungăIon Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, alături de Vasile Pușcă, primarul comunei Valea Lungă

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, alături de Vasile Pușcă, primarul comunei Valea Lungă

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, și Vasile Pușcă, primarul comunei Valea Lungă, au vizitat proiectele duse la bun sfârșit de administrația locală.

Performanța edilului liberal este vizibilă prin drumuri asfaltate și moderne, introducerea rețelei de apă și canalizare, modernizarea școlilor și grădinițelor, reabilitarea căminelor culturale, o nouă sală de sport, dar și un sediu nou pentru primărie.

„Mai sunt lucruri de făcut pentru Valea Lungă și sunt sigur că Vasile va dezvolta comuna pe care o iubește atât de mult, după cum a făcut-o atâția ani, cu dragoste și respect pentru semenii săi”, a transmis Ion Dumitrel.

Sursa: Ion Dumitrel

Articolul Alba: președintele CJ Ion Dumitrel a vizitat proiectele realizate de administrația locală din comuna Valea Lungă apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment