Alba: primăria Sebeș a inaugurat modernizarea Secției de Pompieri – investiție de 1.4 milioane lei

Alba: primăria Sebeș a inaugurat modernizarea Secției de Pompieri – investiție de 1.4 milioane leiDorin Nistor, primarul municipiului Sebeș, și Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, au fost prezenți la inaugurarea lucrărilor de modernizarea a Secției de Pompieri din oraș. Proiectul a reprezentat o investiție în valoare de 1.4 milioane lei, sumă alocată din bugetul local.

„Lucrările au inclus: reparația acoperișului, asfaltarea și sistematizarea platformei inclusiv un sistem de drenaj al apelor pluviale pe aproximativ 1400 mp, demolarea și refacerea integrală a gardului (cca 50 metri liniari), amenajarea spațiilor interioare (înlocuire gresie, faianță, obiecte sanitare, instalații sanitare și termice), înlocuirea ușilor de acces la garaje, compartimentări și dotări”, a transmis edilul liberal Dorin Nistor.

„Pompierii au fost alături de oameni în toate momentele dificile. Alături de celelalte instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, slujesc pentru sănătatea oamenilor, pentru libertate și aplicarea legilor. Le mulțumesc pentru toată activitatea lor”, a adăugat Ion Dumitrel.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Alba a participat și la inaugurarea noului sediu al Secției de Pompieri din Câmpeni, acolo unde a participat și secretarul de stat Raed Arafat.

Sursa: Dorin Nistor / Ion Dumitrel

Articolul Alba: primăria Sebeș a inaugurat modernizarea Secției de Pompieri – investiție de 1.4 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment