Bihor: primăria Oradea investește 82 milioane euro pentru reabilitarea unităților de învățământ

Bihor: primăria Oradea investește 82 milioane euro pentru reabilitarea unităților de învățământFlorin Birta, primarul municipiului Oradea, a transmis că administrația locală pe care o conduce are finanțare asigurată în valoare de 82 milioane euro pentru reabilitarea școlilor, grădinițelor și creșelor din oraș.

Edilul liberal a precizat că proiectele privind reabilitarea Liceului German Friedrich Schiller, Școala Gimnazială nr. 16, Școala Octavian Goga și Grădinița nr. 41 au intrat în procedura de achiziție, iar valoarea acestora este de 10 milioane euro.

De asemenea, pentru proiectele de reabilitare a alte 5 unități de învățământ termenul de depunere a fost în ziua de luni a acestei săptămâni, iar acestea au o valoare de 18 milioane euro, finanțare prin PNRR.

Primăria Oradea are finanțare pentru reabilitarea a altor 16 unități de învățământ, iar pentru alte 10 școli s-au depus cereri de finanțare.

Sursa: Florin Birta

Articolul Bihor: primăria Oradea investește 82 milioane euro pentru reabilitarea unităților de învățământ apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment