Caraș-Severin: reprezentanții județului au participat la Târgul Mare de Primăvară din Răcășdia

Caraș-Severin: reprezentanții județului au participat la Târgul Mare de Primăvară din RăcășdiaRomeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, vicepreședintele administrației județene, Andrei Ungur, administratorul județului, Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, secretarii de stat Daniel Surdu și Alin Muntean, și deputatul Jaro Norbert Marșalic au fost prezenți la Târgul Mare de Primăvară organizat în comuna Răcășdia.

Mirco Lechici, administratorul public al comunei, este organizatorul acestui târg: „Târgul l-am organizat că în parteneriat cu Direcția Agricolă a județului Caraș-Severin, Consiliul Local şi Primăria Răcăşdia alături de fermierii și producătorii din zonă şi din județ.

La această ediție avem peste 25 de producători tradiționali, producători de produse agricole și de legume, crescători de animale. Am depus o solicitare pentru a organiza o expoziție cu animale mici și păsări ca la fiecare ediție pentru că la animalele mari deocamdată este restricție și ne aliniem măsurilor sanitar-veterinare.

Atmosfera este întreținută de Asociația culturală Voința din localitate cu câteva suite de dansuri populare și de fanfara reunită din Grebenaţ. Mai deosebit la această ediţie este că un domn din Moceriş a prezentat câteva exemplare de pui de struț pentru noi fiind asta o premieră”.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Articolul Caraș-Severin: reprezentanții județului au participat la Târgul Mare de Primăvară din Răcășdia apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment