Ministra Ligia Deca a anunțat deschiderea apelului de proiecte pentru formarea profesorilor din învățământul preuniversitar

Ministra Ligia Deca a anunțat deschiderea apelului de proiecte pentru formarea profesorilor din învățământul preuniversitarLigia Deca, ministra liberală a Educației, a anunțat deschiderea apelului de proiecte pentru formarea profesorilor din învățământul preuniversitar.

„Formare pentru cel puțin 100.000 de profesori, pentru a-și dezvolta competențele digitale și de pedagogie digitală! A fost deschis, ieri, apelul de proiecte pentru formarea profesorilor din învățământul preuniversitar. Dispunem din ce în ce mai mult de instrumente digitale la școală. Este esențial ca beneficiile lor să fie valorificate și pentru asta este important să formăm profesorii!

Cadrele didactice din zonele rurale și din alte medii defavorizate vor avea prioritate în selecția grupului țintă. Invit furnizorii de formare continuă și instituțiile de învățământ superior să aplice pentru finanțare, individual sau în parteneriat. Cererile de finanțare se depun până pe 31 mai 2024, ora 17.00”, a transmis Ligia Deca, ministra librală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ministra Ligia Deca a anunțat deschiderea apelului de proiecte pentru formarea profesorilor din învățământul preuniversitar apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment