Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit la Praga cu premierul Republicii Cehe, Petr Fiala

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit la Praga cu premierul Republicii Cehe, Petr FialaPreşedintele Senatului Nicolae Ciucă s a întâlnit la Praga cu premierul Republicii Cehe, Petr Fiala

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s a întâlnit la Praga cu premierul Republicii Cehe, Petr Fiala

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, s-a întâlnit la Praga cu premierul Republicii Cehe, Petr Fiala, pe care l-a vizitat la sediul Guvernului.

”Am discutat despre întărirea cooperării dintre cele două state și modalități prin care putem face față complicațiilor geopolitice și economice care afectează întreg continentul.

În asemenea perioade, este foarte importantă solidaritatea între statele partenere în cadrul Uniunii Europene, pentru că doar împreună avem forța de a depăși cele mai dificile provocări.

Țările noastre vor da pe 9 iunie testul alegerilor europarlamentare. Premierul ceh și cu mine apreciem că acesta este momentul în care forțele democratice trebuie să afirme cu tărie angajamentul față de valorile occidentale.

I-am mulțumit, de asemenea, pentru sprijinul pe care țara sa îl acordă României în favoarea admiterii noastre depline în Spațiul Schengen și în cadrul procesului de aderare la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD).”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit la Praga cu premierul Republicii Cehe, Petr Fiala apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment