CJ Sălaj: Consiliul Județean Sălaj a emis certificatul de urbanism pentru construirea unui pod nou peste râul Someș

CJ Sălaj: Consiliul Județean Sălaj a emis certificatul de urbanism pentru construirea unui pod nou peste râul SomeșConsiliul Județean Sălaj anunță că președintele CJ Dinu Iancu-Sălăjanu a emis certificatul de urbanism pentru construirea unui pod nou peste râul Someș în comuna Năpradea.

,,Consiliul Județean Sălaj a emis certificatul de urbanism pentru construirea unui pod nou peste râul Someș, pe DJ 108E, în localitatea Năpradea.

Actuala structură, ce datează din 1970 și are o lungime totală de 180 metri, a fost supusă unei expertize tehnice, care a evidențiat că, din cauza stării necorespunzătoare în care se află, podul trebuie demolat.

Acesta va fi înlocuit de o construcție nouă, modernă, cu suprastructură din grinzi prefabricate, proiectată în conformitate cu standardele actuale și cerințele de trafic.

Noul pod va fi racordat la drumul existent, cu realizarea modificărilor corespunzătoare, pentru a asigura conectivitate optimă.”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sălaj pe pagina de Facebook.

Articolul CJ Sălaj: Consiliul Județean Sălaj a emis certificatul de urbanism pentru construirea unui pod nou peste râul Someș apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment