Ministra Ligia Deca a semnat un nou contract de finanțare pentru dezvoltarea învățământului dual în România – campus integrat în Reșița

Ministra Ligia Deca a semnat un nou contract de finanțare pentru dezvoltarea învățământului dual în România – campus integrat în ReșițaLigia Deca, ministra liberală a Educației, a semnat un nou contract de finanțare pentru dezvoltarea învățământului dual în România, alături de Ioan Popa, primarul Municipiului Reșița.

„Consorțiul pentru învățământ dual „Banatul Montan Reșița” cuprinde în parteneriat nu mai puțin de 14 operatori economici din zonă. Mulțumesc sectorului privat pentru interesul acordat dezvoltării învățământului dual din Reșița! Rolul operatorilor economici în cadrul acestor consorții de învățământ dual rămâne unul determinant, atât din perspectiva asigurării unui cadru calitativ de formare profesională în campus și în întreprinderi, cât și din punctul de vedere al valorificării în parteneriat a resurselor.

Le mulțumesc tuturor partenerilor din cadrul consorțiului pentru această reușită și le doresc mult succes în implementare”, a transmis Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ministra Ligia Deca a semnat un nou contract de finanțare pentru dezvoltarea învățământului dual în România – campus integrat în Reșița apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment