Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a participat la prima ședință a echipei PNL Popești-Leordeni în noul sediu

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a participat la prima ședință a echipei PNL Popești-Leordeni în noul sediuPreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma a participat la prima ședință a echipei PNL Popești Leordeni în noul sediu

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a participat la prima ședință a echipei PNL Popești Leordeni în noul sediu

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a participat la prima ședință a echipei PNL Popești-Leordeni în noul sediu.

”Am vorbit despre prezent, dar mai ales despre viitor. A fost o primă ședință pentru pregătirea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și locale. O echipă mare, puternică și unită. Asta avem la Popești-Leordeni. Și nu avem niciun motiv să nu continuăm împreună.

Viziunea noastră: Infrastructură rutieră modernă, aer curat, acces la servicii medicale de înaltă calitate, școli și grădinițe moderne, dotate ca la carte.

Au participat la discuții primarul în funcție, domnul Petre Iacob, prim-vicepreședintele PNL Ilfov, Ștefan Rădulescu, prim-vicepreședintele Irinel Ionel Scriosteanu, secretarul general George Ene, președintele PNL Popești-Leordeni, George Adrian Stefanescu, și mulți alți colegi liberali. Le doresc mult succes și putere de muncă! Am mare încredere în echipa PNL Popești-Leordeni!”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a participat la prima ședință a echipei PNL Popești-Leordeni în noul sediu apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment