Secretarul General al PNL Lucian Bode: Succes tuturor candidaților care pun umărul la construcția liberală a județului Botoșani

Secretarul General al PNL Lucian Bode: Succes tuturor candidaților care pun umărul la construcția liberală a județului Botoșani435994842 873367284593351 2158572140160387287 n (1)

435994842 873367284593351 2158572140160387287 n (1)
Secretarul General al PNL, Lucian Bode, a declarat că liberalii din Botoșani sunt pregătiți pentru confruntările electorale și determinați să obțină victoriile mult dorite.
„În vizita de astăzi din județul Botoșani am întâlnit o echipă care a obținut rezultate în administrația locală, dar care vine cu multe proiecte de dezvoltare pentru viitor.
La Flămânzi, primarul liberal Dan Oloeriu a dus la bun sfârșit un proiect european de mobilitate urbană, în valoare de aprox. 7 milioane de euro, o premieră pentru oraș și pentru comunitate.
Este o realitate faptul că administrațiile liberale dezvoltă comunități cu bani europeni și o fac foarte bine.
Cu un portofoliu impresionant de proiecte finanțate din fonduri europene, precum modernizarea infrastructurii rutiere, regenerare urbană, eficiență energetică, infrastructură socială si de sănătate, și lista poate continua, primarul liberal Oloeriu a reușit să transforme orașul și să asigure un nivel ridicat de confort pentru cetățeni”, susține Lucian Bode.
De asemenea, secretarul general al PNL mai susține că locul Botoșaniului este pe această axă a dezvoltării.
„Asta înseamnă Europa în fiecare localitate! Proiecte de dezvoltare pentru oameni și comunități pe bani europeni! De aceea, spun că pe 9 iunie liberalii au șansa să dovedească că se poate și în Botoșani.
Cu Valeriu Iftime la Consiliul Județean, cu Cătălin Flutur la primăria Municipiului Botoșani, și cu cât mai multe primării câștigate de liberali, axei liberale de dezvoltare Suceava-Iași i se va alătura, după 9 iunie, și județul Botoșani.
Locul Botoșaniului este pe această axă a dezvoltării pentru că are un potențial foarte mare.
Dezvoltare înseamnă infrastructură de transport modernă care să fie baza atragerii de investiții. Județul Botoșani a așteptat prea mult, până în anul 2020, în timpul guvernării liberale când am demarat două proiecte de modernizare a două obiective vitale pentru dezvoltarea județului – DN 28B Târgu Frumos – Botoșani si DN 29D Botoșani – Stefănești. Sunt doar două exemple de proiecte care au repus Botoșaniul pe traiectoria dezvoltării.
Sunt multe de făcut în Botoșani pentru a recupera decalajul de dezvoltare și doar în echipă, cu oameni hotărâți și pricepuți, vom reuși , a transmis Lucian Bode. 
Acesta a transmis și un mesaj de susținere pentru liberalii din Botoșani:
Mesajul meu a fost unul de unitate și mobilizare, pentru că PNL are nevoie de toată suflarea liberală pentru a schimba cursul dezvoltării acestui județ. Cu toții împreună, primari, consilieri locali și județeni, candidați noi și vechi, conduceri noi și vechi, au misiunea de a face Botoșaniul liberal. Succes tuturor candidaților și echipelor de campanie care pun umărul la construcția liberală a județului Botoșani”, a concis Secretarul general al PNL și vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode. 

Articolul Secretarul General al PNL Lucian Bode: Succes tuturor candidaților care pun umărul la construcția liberală a județului Botoșani apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment