Giurgiu: A fost finalizat proiectul de amenajare a albiei răului Sabar pe raza comunei Floreşti-Stoenești

Giurgiu: A fost finalizat proiectul de amenajare a albiei răului Sabar pe raza comunei Floreşti-StoeneștiToma Petcu, senatorul PNL Giurgiu, anunță că a fost finalizat proiectul de amenajare a albiei răului Sabar, pe raza comunei Floreşti-Stoenești, proiect demarat în baza protocolului încheiat între cele două instituții, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea și primăria comunei Floreşti-Stoenești.

,,Am fost prezenți la finalizarea proiectului în aceeași formulă în care am mai fost prezenți și pe timpul executării lucrărilor, domnul primar Costel Dumitru, viceprimarul și administratorul comunei Floreşti-Stoeneşti și directorul general al Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, Angelin David.

Încă o dată, mulțumesc ABA Argeș-Vedea, pentru implicarea în acest proiect și pentru realizarea lucrărilor.”, declară senatorul Toma Petcu pe pagina sa de Facebook.

Articolul Giurgiu: A fost finalizat proiectul de amenajare a albiei răului Sabar pe raza comunei Floreşti-Stoenești apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment