Ministrul Adrian Veștea a vorbit la cea de-a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Ministrul Adrian Veștea a vorbit la cea de-a doua ediție a Maratonului pentru Educație AntreprenorialăMinistrul Adrian Veștea a vorbit la cea de a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Ministrul Adrian Veștea a vorbit la cea de a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a participat la cea de-a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, desfășurată în Aula Magna a Universității Transilvania din Brașov.

”Acest eveniment subliniază preocuparea noastră față de dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor, un pilon esențial pentru o economie dinamică și inovatoare.

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și partenerii săi au demonstrat încă o dată puterea colaborării transsectoriale în promovarea antreprenoriatului românesc. Prin acest efort comun, deschidem noi orizonturi de dezvoltare și stimulăm dialogul între diferite domenii de interes public, contribuind astfel la crearea unui mediu propice inovării și creșterii economice.

Maratonul nu se limitează la o simplă prezentare de planuri de afaceri; el reprezintă o platformă unde tinerii pot împărtăși idei, pot învăța unii de la alții și pot primi feedback valoros de la profesioniști și antreprenori experimentați.

Ca tată a doi adolescenți și ministru al dezvoltării, înțeleg foarte bine importanța educației antreprenoriale, nu doar în formarea viitorilor oameni de afaceri, ci și în cultivarea unor competențe esențiale precum gândirea critică și responsabilitatea socială. Este vital ca acest tip de educație să fie accesibil nu doar elevilor, ci și profesorilor, care joacă un rol crucial în inspirarea și ghidarea tinerilor.

Educația antreprenorială nu este doar un instrument de dezvoltare economică, ci și un vehicul pentru inovație și progres social.

Prin susținerea și promovarea acestor inițiative, nu numai că asigurăm o fundație solidă pentru viitorii antreprenori, dar contribuim și la crearea unei societăți mai dinamice și inovatoare.”, a declarat ministrul liberal Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Articolul Ministrul Adrian Veștea a vorbit la cea de-a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment