Ligia Deca: Noul pachet legislativ, rezultat din proiectul „România Educată”, transformă în realitate obiectivele de implementare a rutei duale complete

Ligia Deca: Noul pachet legislativ, rezultat din proiectul „România Educată”, transformă în realitate obiectivele de implementare a rutei duale completeNoul pachet legislativ, rezultat din proiectul „România Educată”, transformă în realitate obiectivele de implementare a rutei duale complete, ce permite tinerilor să își continue studiile până la nivelul doctoratului profesional în domenii-cheie pentru comunitatea din care fac parte, conform anunțului făcut de Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

„Cu ocazia vizitei pe care am desfășurat-o astăzi în județul Ialomița, am semnat, alături de Primarul Municipiului Slobozia, domnul Dragoș Soare, și de operatorii economici care beneficiază de ajutor de minimis, contractul de finanțare pentru Consorțiul regional pentru învățământ dual “CONECT MUNTENIA”.

Este vorba despre un parteneriat între două universități, două unități de învățământ preuniversitar, Primăria Municipiului Slobozia și șapte operatori economici, prin eforturile cărora tinerii din județul Ialomița vor putea urma specializările mecanică, electromecanică, electronică și automatizări, respectiv electric.

Implementarea rutei duale este o misiune de echipă și sunt sigură că determinarea membrilor consorțiului de la Slobozia va avea rezultate remarcabile odată cu demararea lucrărilor de investiție. Ministerul Educației va rămâne același partener solid în perioada de implementare”, a transmis Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ligia Deca: Noul pachet legislativ, rezultat din proiectul „România Educată”, transformă în realitate obiectivele de implementare a rutei duale complete apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment