Președintele CJ Iași Costel Alexe a făcut o vizită de lucru la Centrul de Asistență Medico – Socială Bivolari

Președintele CJ Iași Costel Alexe a făcut o vizită de lucru la Centrul de Asistență Medico – Socială BivolariCostel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, a făcut o vizită de lucru la Centrul de Asistență Medico – Socială Bivolari.

Este una dintre cele trei unități de acest fel pe care Consiliul Județean Iași le are în administrare. La Bivolari sunt îngrijite 60 de persoane în vârstă.

“Mă bucur să văd că fiecare, în felul său, și-a păstrat entuziasmul și este încă activ, bucurându-se de viață. Aici l-am întâlnit pe domnul Ionel Toma, care la 66 de ani, învață limba engleză folosind o aplicație pe telefonul mobil.

Avem planuri să extindem și să modernizăm unitatea din Bivolari, precum și pe celelalte două, de la Răducăneni și Podu Iloaiei, astfel încât să putem asigura servicii medico-sociale pentru mai mulți beneficiari și să venim în sprijinul seniorilor care au nevoie de noi”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

sursă: CJ Iași, Facebook

Articolul Președintele CJ Iași Costel Alexe a făcut o vizită de lucru la Centrul de Asistență Medico – Socială Bivolari apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment