Mesajul Preşedintelui PNL Nicolae Ciucă la reuniunea Comitetului de Coordonare al PNL București

Mesajul Preşedintelui PNL Nicolae Ciucă la reuniunea Comitetului de Coordonare al PNL BucureștiMesajul Preşedintelui PNL Nicolae Ciucă la reuniunea Comitetului de Coordonare al PNL București

Mesajul Preşedintelui PNL Nicolae Ciucă la reuniunea Comitetului de Coordonare al PNL București

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis un mesaj cu ocazia reuniunii Comitetului de Coordonare al PNL București.

”În viziunea liberalilor bucureșteni, viitorului Capitalei presupune o administrație digitalizată și eficientă în gestionarea unui oraș prietenos cu oamenii. Acestea sunt planurile cu care Sebastian Burduja pornește la drum în mandatul de președinte al organizației PNL București.

Pentru punerea în practică a proiectului liberal pentru București, este nevoie ca acest oraș bolnav să fie vindecat. Este obiectivul medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianței PSD-PNL, după ce va câștiga Primăria Generală și va avea o susținere solidă în Consiliu.

Am urat organizației PNL Bucuresti mult succes în munca pe care o depun. De alegerile din 9 iunie depinde destinul orașului – un București modern condus de o administrație performantă sau un oraș cu trafic infernal, aer irespirabil și o conducere fără competență.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Mesajul Preşedintelui PNL Nicolae Ciucă la reuniunea Comitetului de Coordonare al PNL București apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment