Ministrul Adrian Veștea a discutat cu Președintele CJ Sălaj Dinu Iancu-Sălăjanu despre investițiile din județul Sălaj

Ministrul Adrian Veștea a discutat cu Președintele CJ Sălaj Dinu Iancu-Sălăjanu despre investițiile din județul SălajMinistrul Adrian Veștea a discutat cu Președintele CJ Sălaj Dinu Iancu Sălăjanu despre investițiile din județul Sălaj

Ministrul Adrian Veștea a discutat cu Președintele CJ Sălaj Dinu Iancu Sălăjanu despre investițiile din județul Sălaj

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea s-a întâlnit la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, cu Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliul Judeţean Sălaj, cu Lucian Bode, vicepreședintele Camerei Deputaților și Georgiana Vasilescu, director promovare investiții în cadrul Companiei Naționale de Investiții.

”Am avut o discuție eficientă și aplicată, referitoare la investițiile din județul Sălaj, precum și la modalitățile prin care putem sprijini dezvoltarea localităților. I-am asigurat pe colegi că, în perioada următoare, ne vom reîntâlni pentru a semna noi contracte de finanțare în beneficiul sălăjenilor.

Dinu Iancu Sălăjanu și Lucian Bode sunt doi oameni implicați, cu viziune, care continuă să facă treabă chibzuită pentru cetățenii pe care îi reprezintă. Le mulțumesc pentru colaborare, îi asigur de sprijinul meu și de acum înainte și le urez succes în proiectele viitoare!”, a declarat ministrul liberal Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Articolul Ministrul Adrian Veștea a discutat cu Președintele CJ Sălaj Dinu Iancu-Sălăjanu despre investițiile din județul Sălaj apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment