Ministrul Sebastian Burduja a fost ales în funcția de Președinte al PNL București

Ministrul Sebastian Burduja a fost ales în funcția de Președinte al PNL BucureștiMinistrul Sebastian Burduja a fost ales în funcția de Președinte al PNL București

Ministrul Sebastian Burduja a fost ales în funcția de Președinte al PNL București

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja a fost ales în funcția de Președinte al PNL București.

”Cu onoare și responsabilitate, astăzi am fost ales în funcția de Președinte al PNL București, în fața a peste 1500 de membri ai acestei minunate echipe. Mulțumesc pentru tot sprijinul primit din partea colegilor liberali!

În mod special, mulțumesc Președintelui PNL, Nicolae Ciuca, Secretarului General al PNL, Lucian Bode, prim-vicepreședintelui PNL, Rares Bogdan și Vicepreședintelui Hubert Thuma. De asemenea, sunt profund recunoscător pentru prezența și sprijinul oferit de miniștrii Adrian Veștea, Raluca Turcan, Marcel Boloș și de președinții de filiale de sector PNL, George Tuță, Monica Anisie, Andrei Baciu, Ionuț Stroe, Dan Meran și Paul Moldovan, alături de primarul liberal al sectorului 6, Ciprian Ciucu, precum și pentru participarea profesorului Cîrstoiu, candidatul comun la Primăria Generală.

Aceste eforturi și viziuni ne întăresc hotărârea de a face tot ceea ce ne stă în putință pentru a reda încrederea și speranța bucureștenilor în orașul nostru.

Responsabilitatea pe care am primit-o este aparte, dar suntem hotărâți să ducem la bun sfârșit această misiune alături de echipa PNL București. Acest oraș va deveni “Bucureștiul Viitorului” cu suflul unei noi generații, cu spiritul tinerilor de toate vârstele, cu rădăcinile unui partid care a construit Bucureștiul și România.

Astăzi am prezentat public, în premieră, cartea Planul pentru București (Ed. Litera, 2024). Am cuprins în aceste pagini gândurile, ideile și energiile celor care știu, pot și vor mai mult pentru Capitala României.

Închei prin crezul unuia dintre marii liberali, primar al Bucureștiului și fondator al Partidului Național Liberal, C.A. Rosetti: “Voiţi şi veţi putea! Luminaţi-vă şi veţi fi!”

Înainte, împreună!”, a declarat liberalul Sebastian Burduja.

Sursă: Facebook Sebastian Burduja

Articolul Ministrul Sebastian Burduja a fost ales în funcția de Președinte al PNL București apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment