Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Toate secțiile de specialitate ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov sunt dotate cu peste 30 de tipuri de sisteme, aparate, echipamente și materiale de combatere a infecțiilor nosocomiale

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Toate secțiile de specialitate ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov sunt dotate cu peste 30 de tipuri de sisteme, aparate, echipamente și materiale de combatere a infecțiilor nosocomialePreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma combatere a infecțiilor nosocomiale

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma combatere a infecțiilor nosocomiale

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că toate secțiile de specialitate ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov sunt dotate cu peste 30 de tipuri de sisteme, aparate, echipamente și materiale de combatere a infecțiilor nosocomiale.

”Ce înseamnă asta? Că aceste aparate vor contribui la stabilirea unui diagnostic rapid în cazul suspiciunilor pentru boli de natură epidemiologică.

Programul este finanțat cu fonduri din PNRR, iar documentația a fost depusă de către echipa Consiliului Județean Ilfov împreună cu echipa Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov.

Acestea sunt rezultatele când se muncește în echipă și fiecare membru își aduce contribuția.

Lucrăm zilnic pentru a crea proiecte cu și pentru oameni, întrucât ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor județului Ilfov.”, a precizat liberalul Hubert Thuma.

Proiectul ,,Echipamente și Materiale pentru Reducerea Riscului de Infecții Nosocomiale pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov” a fost dezbătut pe larg în conferința de presă desfășurată la sediul CJ Ilfov.

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Vincențiu Voicu, Andrei Mihai, administratorul public al Județului Ilfov, dar și managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov, Dan Sârboiu, au explicat pe larg cum a fost implementat acest proiect, etapele dotării unității medicale și importanța pentru pacienții care zilnic trec pragul Spitalului Județean Ilfov.

Voicu Vincentiu, Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov: ”Ne dorim să fim un exemplu de bune practici pentru spitalele din București, pentru că Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov deservește atât populația din județ, cât și cetățenii capitalei.”.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Toate secțiile de specialitate ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov sunt dotate cu peste 30 de tipuri de sisteme, aparate, echipamente și materiale de combatere a infecțiilor nosocomiale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment