Alba: primăria municipiul Sebeș va dezvolta o nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp

Alba: primăria municipiul Sebeș va dezvolta o nouă zonă de agrement de peste 10.000 mpDorin Nistor, primarul municipiului Sebeș, a anunțat un nou proiect care prevede amenajarea unei noi zone de agrement care se va întinde pe o suprafață de peste 10.000 mp.

„Vom amenaja parcul Zăvoi și vom amplasa mobilier urban. Pe tot conturul parcului se vor regăsi alei pietonale pietruite. Vom amenaja o zonă dedicată sporturilor în aer liber și un loc de joacă copii. Nu va lipsi nici zona de grătar pentru petrecerea timpului liber. Parcarea va fi realizată cu dale ecologice înierbate, întreaga zonă beneficiind de un iluminat public modern. Așadar, un proiect generos destinat cetățenilor noștri, dar și turiștilor care se îndreaptă spre Valea Sebeșului și doresc să se recreeze într-un mediu natural plăcut. Sperăm ca acest loc să fie preferat de tineri, de copii, să ofere o soluție agreabilă de petrece a unor momente de relaxare și de socializare”, a declarat edilul liberal.

Sursa: Dorin Nistor

Articolul Alba: primăria municipiul Sebeș va dezvolta o nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment