Bihor: lucrările de reabilitare a drumului județean Oșorhei – Copăcel se vor finaliza vara aceasta. Investiție de

Bihor: lucrările de reabilitare a drumului județean Oșorhei – Copăcel se vor finaliza vara aceasta. Investiție deDrumul Județean DJ 767E Oșorhei - Copăcel

Drumul Județean DJ 767E Oșorhei - Copăcel

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a anunțat stadiul actual al lucrărilor de reabilitare a drumului județean DJ 767E Oșorhei – Copăcel. Liderul liberal a precizat că proiectul se va finaliza până în luna iunie.

Proiectul presupune reabilitarea drumului pe o lungime de 12.8 kilometri prin lărgirea platformei, amenajarea accesurilor la proprietăți, refacerea podețelor și demolarea și refacerea podului peste valea Sărand.

„Primul strat de asfalt este așternut pe o lungime de peste 10 km. În lunile următoare se va turna și stratul de uzură. Se mai lucrează la șanțuri, accese și acostamente. Până în luna iulie toate lucrările vor fi terminate. La finalul acestora, circulația pe relația Copăcel – Oradea se va face în condiții mult mai bune. Până în august se va deschide și centura Oșorhei care va prelua traficul de pe acest drum”, a adăugat președintele CJ Bihor.

Proiectul de modernizarea a drumului județean DJ 767E Oșorhei – Copăcel face parte din primul lot al proiectului „Construirea și reabilitarea legăturilor rutiere secundare către rețeaua rutieră și nordurile TEN-T din județul Bihor”, acesta având o valoare de peste 108 milioane lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri externe, prin Programul Regional Nord-Veste 2021 – 2027.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: lucrările de reabilitare a drumului județean Oșorhei – Copăcel se vor finaliza vara aceasta. Investiție de apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment