Bihor: primăria Oradea a început modernizarea a trei străzi – investiție de 1.5 milioane lei

Bihor: primăria Oradea a început modernizarea a trei străzi – investiție de 1.5 milioane leiConducerea primăriei Oradea a anunțat începutul lucrărilor de modernizare a trei străzi din zona industrială de est a municipiului, anume străzile Maramureșului, Rădăuților și Moreni. Investiția este în valoare de 1.5 milioane lei.

Reprezentanții primăriei au precizat că modernizarea străzilor era necesară, acestea neoferind condiții corespunzătoare traficului auto sau pietonal.

„În prima etapă se realizează lucrările de infrastructură, legarea gurilor de scurgere la pluvialul existent, iar apoi se va trece la amenajarea trotuarelor și accesurilor la proprietăți, la asfaltarea carosabilului și amenajarea zonelor verzi. Pe strada Maramureșului s-a așternut deja primul strat de balast, urmând montarea bordurilor și excavațiile la trotuare și accesuri”, a declarat Marcel Dragoș, viceprimarul municipiului Oradea.

Toate cele trei străzi au o lungime de 700 m, iar durata lucrărilor va fi între una sau două luni.

Sursa: Primăria Oradea

Articolul Bihor: primăria Oradea a început modernizarea a trei străzi – investiție de 1.5 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment