Timiș: primăria comunei Giroc a depus spre finanțare un proiect în valoare de 33 milioane lei care prevede înființarea sistemului de canalizare pluvială

Timiș: primăria comunei Giroc a depus spre finanțare un proiect în valoare de 33 milioane lei care prevede înființarea sistemului de canalizare pluvialăConducerea primăriei din comuna Giroc a anunțat depunerea spre finanțare a proiectului „Înființarea sistemului de canalizare pluvială în zona de nord a localității Giroc”. Investiția are o valoare de peste 33 milioane lei.

Respectivul proiect include extinderea rețelei de canalizare pluvială cu peste 6.000 metri, dar și construirea a 11 bazine de retenție și stații de pompare.

„Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea infrastructurii locale pentru toți locuitorii comunei Giroc”, au adăugat reprezentanții primăriei din Giroc.

Sursa: Primăria comunei Giroc

Articolul Timiș: primăria comunei Giroc a depus spre finanțare un proiect în valoare de 33 milioane lei care prevede înființarea sistemului de canalizare pluvială apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment