Cluj: Conducerea liberală a municipiului Cluj-Napoca susține sportul în toate formele sale

Cluj: Conducerea liberală a municipiului Cluj-Napoca susține sportul în toate formele saleBaschet 360

Baschet 360

Administrația condusă de către domnul primar Emil Boc a amenajat și modernizat numeroase parcuri și zone sportive în municipiu.

„Tinerilor le sunt oferite o varietate de opțiuni pentru a practica sportul și a se bucura de  mișcare în aer liber: terenuri de baschet, volei, mini fotbal, tenis, piste pentru biciclete, role, skateboard, spații pentru fitness și multe altele.

Locații precum Parcul “La Terenuri”, Baza Sportivă Gheorgheni, Parcul Rozelor, Plaja Grigorescu, Parcul Observator, Parcul Armatura, Parcul 14 iulie și multe altele au fost  modernizate și puse la dispoziție pentru toți iubitorii de mișcare.

Fiecare tânăr ar trebui să aibă acces ușor la facilități sportive de calitate, astfel Primăria Cluj-Napoca investește continuu în infrastructură pentru sport cu acces liber, sprijină cluburile sportive locale și susține organizarea unor evenimente sportive de mare anvergură”, a transmis PNL Cluj.
Tinerii clujeni iubesc sportul și Clujul iubește oamenii activi!

 

Sursă: Facebook PNL Cluj

Articolul Cluj: Conducerea liberală a municipiului Cluj-Napoca susține sportul în toate formele sale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment