Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a condus Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB)

Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a condus Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB)Președintele CJ Brașov Şerban Todorică Constantin a condus Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB)

Președintele CJ Brașov Şerban Todorică Constantin a condus Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB)

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a condus Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB), alături de președintele ADDJB, Mihai Pascu, și de directorul executiv, Luciana Gliga.

”În cadrul întâlnirii, am subliniat importanța parteneriatului cu raioanele Ștefan Vodă și Bălți din Republica Moldova și am evidențiat sprijinul acordat pentru proiecte de dezvoltare care înseamnă punți de colaborare între frații de pe cele două maluri ale Prutului.

Am lăudat activitatea ADDJB pentru consultanța în elaborarea și implementarea proiectelor cu fonduri europene și am exprimat încrederea în identificarea surselor de finanțare pentru investițiile viitoare.

În cadrul ședinței, membrii ADDJB au aprobat mai multe hotărâri legate de situațiile financiare, bugetul pentru anul 2024 și alte activități planificate pentru acest an, evidențiind astfel angajamentul pentru dezvoltare durabilă și eficientă a județului nostru.

Pot spune că perspectivele pentru Brașov sunt încurajatoare și promițătoare. Orașul se află într-o continuă evoluție, beneficiind de resurse naturale impresionante, o infrastructură în dezvoltare și o comunitate dinamică și implicată. Investițiile în diverse sectoare, precum turismul, industria și infrastructura, contribuie la creșterea economică și la îmbunătățirea calității vieții pentru locuitori.

Prin gestionarea responsabilă a dezvoltării, respectând valorile culturale și naturale ale orașului, Brașovul are șanse reale să continue să prospere și să devină un centru regional și național din ce în ce mai important.”, a declarat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Articolul Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a condus Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB) apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment