Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și-a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și-a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Drobeta Turnu SeverinPreședintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin

Virgil Popescu, deputat și Președintele PNL Mehedinți, a anunțat în prezența a peste 500 de liberali că își asumă candidatura la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin.

”8 ani de stagnare au fost de ajuns. De aceea, îmi voi pune toată experiența acumulată ca ministru al Economiei și al Energiei, ca deputat, în slujba cetățenilor. Administrația liberală poate să facă mult mai multe, iar exemple sunt foarte multe, inclusiv în județul Mehedinți.

Îi voi avea alături pe primarul comunei Șimian Constantin Trușcă, pe candidatul PNL la Consiliul Județean Mărculescu Dumitru, precum și întreaga echipă PNL Mehedinți și susținerea echipei Partidului Național Liberal.

Sunt încrezător că pe 9 iunie voi avea voturile severinenilor și voi fi viitorul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Și dacă îmi va fi acordată această onoare voi renunța la mandatul de europarlamentar. Pentru că îmi doresc să dezvolt Severinul, pentru că merită mai mult!”, a declarat liberalul Virgil Popescu.

Sursă: Facebook Virgil Popescu

Articolul Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și-a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment