Bihor: primăria orașului Ștei a depus spre finanțare un proiect în valoare de 16.6 milioane lei care prevede construcția unei noi piețe agroalimentare

Bihor: primăria orașului Ștei a depus spre finanțare un proiect în valoare de 16.6 milioane lei care prevede construcția unei noi piețe agroalimentareIulian Balaj, primarul orașului Ștei, a anunțat depunerea spre finanțare a unui proiect în valoare de 16.669.733 lei care prevede construcția unei noi piețe agroalimentare. Fondurile urmează să fie asigurate prin Programul Regional Nord-Vest.

„Construcția va dispune de toate sectoarele agroalimentare, precum și de săli frigorifice pentru păstrarea produselor, având sistemul de climatizare (încălzire-răcire) dotat cu pompe de căldură.

Piața va fi construită la nivelul străzii Andrei Mureșanu, iar la subsol va avea o parcare auto, accesul pentru produsele vânzătorilor putându-se se face și cu ajutorul liftului din dotarea clădirii”, a declarat edilul liberal.

Sursa: Iulian Balaj

Articolul Bihor: primăria orașului Ștei a depus spre finanțare un proiect în valoare de 16.6 milioane lei care prevede construcția unei noi piețe agroalimentare apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment