Maramureș: finanțare asigurată în valoare de 10.7 milioane euro pentru realizarea parcului industrial din Baia Sprie

Maramureș: finanțare asigurată în valoare de 10.7 milioane euro pentru realizarea parcului industrial din Baia SprieIonel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a semnat contractul de finanțare pentru primul din cele șapte parcuri industriale, cel din Baia Sprie. Fondurile sunt în valoare de 10.7 milioane euro, iar antreprenorii care se vor dezvolta în cadrul parcului vor putea primi fonduri în valoare de 20 milioane euro.

„Dezvoltăm nu unul, nu două, nici trei, ci… șapte parcuri industriale de specializare inteligentă în Maramureș! Îi sunt recunoscător ministrului Marcel Boloș că a venit în Baia Mare să semnăm contractul de finanțare pentru cel din Baia Sprie. Mai urmează să fie semnate contractele de finanțare și la Fărcașa, Șomcuta Mare și Târgu Lăpuș, iar pentru parcurile industriale din Bogdan Vodă, Mireșu Mare și Giulești suntem în etapa de evaluare.

Am avut deja primele întâlniri cu mediul de afaceri despre oportunitățile pe care le avem în aceste parcuri industriale, urmează și altele. Oamenii de afaceri din Maramureș pot beneficia de sume cuprinse între 200.000 și 2,5 milioane de euro dacă vin alături de noi să dezvoltăm economia județului și să creăm locuri de muncă bine plătite pentru maramureșeni”, a declarat liderul liberal.

Sursa: Ionel Bogdan

Articolul Maramureș: finanțare asigurată în valoare de 10.7 milioane euro pentru realizarea parcului industrial din Baia Sprie apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment