Mircea Abrudean a participat la inaugurarea Liniei Electrice Aeriene de 400 kV Porțile de Fier – (Anina) – Reșița

Mircea Abrudean a participat la inaugurarea Liniei Electrice Aeriene de 400 kV Porțile de Fier – (Anina) – ReșițaMircea Abrudean, Secretarul General al Guvernului, a participat la inaugurarea Liniei Electrice Aeriene de 400 kV Porțile de Fier – (Anina) – Reșița, un proiect vital pentru infrastructura și dezvoltarea energetică a României.

„Această linie reprezintă rezultatul a 30 de ani de de muncă și vreau să felicit CNTE Transelectrica, companie aflată în portofoliul Secretariatul General al Guvernului, pentru efortul susținut și pentru aplecarea continuă către inovație.

Un pas major în modernizarea rețelei naționale de electricitate și, deși sună foarte tehnic, un traseu de 117 km realizat este o dovadă a profesionalismului echipelor de la Transelectrica și Electromontaj SA. Această realizare nu are impact doar local, ci și strategic, și sprijină securitatea energetică a României, totodată deschizând noi oportunități pentru dezvoltarea sustenabilă a zonei. Împreună, continuăm să construim un viitor energetic sigur și durabil pentru România!”, a transmis Mircea Abrudean, Secretarul General al Guvernului.

sursă: Mircea Abrudean, Facebook

Articolul Mircea Abrudean a participat la inaugurarea Liniei Electrice Aeriene de 400 kV Porțile de Fier – (Anina) – Reșița apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment