Administrația liberală din Tecuci modernizează iluminatul public din jumătate din oraș – proiect în valoare de 1 milion de euro

Administrația liberală din Tecuci modernizează iluminatul public din jumătate din oraș – proiect în valoare de 1 milion de euroAdministrația liberală din Tecuci modernizează iluminatul public din jumătate din oraș.

„Am ajuns la licitație cu modernizarea iluminatul public din jumătate din Tecuci Anul trecut am obținut finanțarea, a urmat o perioadă pentru pregătirea documentațiilor necesare, inclusiv proiectul tehnic, iar acum etapa de licitație cu depunere până pe 7 mai.

Vom monta peste 1800 de corpuri de iluminat de tip LED, ceea ce asigură un iluminat mai performant, dar și o economie la factura de curent. Întregul proiect are o valoare de 1 milion euro, fonduri nerambursabile obținute prin Agenția Fondului de Mediu”, a transmis Lucian Costin, primarul liberal al municipiului Tecuci.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Articolul Administrația liberală din Tecuci modernizează iluminatul public din jumătate din oraș – proiect în valoare de 1 milion de euro apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment