Piatra Neamț: Înființarea a 1300 de locuri de parcare noi, la sol și în sistem supraetajat, reprezintă unul dintre obiectivele asumate de primarul Andrei Carabelea

Piatra Neamț: Înființarea a 1300 de locuri de parcare noi, la sol și în sistem supraetajat, reprezintă unul dintre obiectivele asumate de primarul Andrei CarabeleaÎnființarea a 1300 de locuri de parcare noi, la sol și în sistem supraetajat, reprezintă unul dintre obiectivele asumate de Andrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț.

„Unul dintre obiectivele pe care mi le-am asumat este înființarea a 1300 de locuri de parcare noi, la sol și în sistem supraetajat. Am identificat mai multe terenuri la care vom începe procedurile de autorizare și proiectare, continuând investițiile în parcări noi începute anul trecut și eficientizarea administrării lor.

Unul dintre primele terenuri este la intersecția străzilor Lt. I. Drăghescu și George Coșbuc, o parcare P+2, care va avea între 80 și 100 de locuri.

O altă locație pentru o parcare supraetajată de tip P+2 este pe strada Burebista, în spatele Complexului Winmarkt. Va avea aproximativ 500 de locuri și va contribui la rezolvarea deficitului de parcări de pe Bulevardul Decebal.

Preluând un model care deja funcționează cu succes în alte orașe din țară, avem în plan amenajarea unei parcări supraetajate la Piața Dărmănești – la parter va funcționa o piață agroalimentară modernă, iar la următoarele două niveluri vom avea 200 de locuri de parcare.

Mai avem în analiză și alte zone care se pretează pentru înființarea de parcări supraetajate, inclusiv adiacente Bd. Traian: terenuri între blocurile H2-H3 și H5-H6 – amplasamente aflate în dezbatere publică, Str. Titu Maiorescu, Piața 22 Decembrie și zona Complexului Laguna, printre altele”, a transmis Andrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Articolul Piatra Neamț: Înființarea a 1300 de locuri de parcare noi, la sol și în sistem supraetajat, reprezintă unul dintre obiectivele asumate de primarul Andrei Carabelea apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment