Bihor: 13.6 milioane lei pentru construirea Parcului Industrial Aleșd – s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor

Bihor: 13.6 milioane lei pentru construirea Parcului Industrial Aleșd – s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilorIlie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial din Aleșd. Alături de liderul liberal a fost prezent și Ioan Todoca, primarul din Aleșd. Investiția are o valoare de 13.609.082 lei.

„După mai multe luni de verificare a documentelor și după clarificarea tuturor aspectelor juridice, a fost semnat contractul de finanțare pentru realizarea infrastructurii parcului de specializare inteligentă din Aleșd. Proiectul nu ar fi putut fi realizat fără sprijinul Primăriei Aleșd. Terenul pe care se va dezvolta infrastructura, situat la ieșirea din Aleșd spre Oradea, după benzinăria OMV, a fost pus la dispoziție de către Primăria Aleșd”, a declarat președintele CJ Bihor.

„Realizarea infrastructurii de suport presupune amenajarea accesului, asigurarea rețelei de drumuri interioare, asigurarea alimentării cu apă, alimentarea cu energie electrică, realizarea rețelei de distribuție cu gaze naturale, asigurarea iluminatului public etc. Pentru aceste investiții au fost încheiate parteneriate între Consiliul Județean Bihor, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) și primăriile celor patru localități”, au adăugat reprezentanții administrației județene din Bihor.

Fondurile pentru realizarea Parcurilor Industriale din județ sunt asigurate prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: 13.6 milioane lei pentru construirea Parcului Industrial Aleșd – s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment