Cluj-Napoca: A fost lansat Programul Național de Transplant Hepatic în Transilvania la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor”

Cluj-Napoca: A fost lansat Programul Național de Transplant Hepatic în Transilvania la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor”437601007 973070167523000 4005465395568877134 n

437601007 973070167523000 4005465395568877134 n

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a anunțat lansarea Programului Național de Transplant Hepatic în Transilvania, la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor”.

Centru medical de excelență: Lansarea Programului Național de Transplant Hepatic în Transilvania, la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor” – moment istoric pentru comunitatea noastră și pentru pacienții din România.
Edilul a transmis și un mesaj referitor la acest eveniment important:
„Am transmis astăzi, în numele clujenilor, un mesaj de mulțumire cadrelor medicale de la Cluj și corpului academic datorită cărora orașul nostru a devenit unul de referință pentru medicina românească și internațională.
Instituirea Programului Național de Transplant Hepatic de la Cluj reprezintă un pas important în evoluția medicinei în țara noastră, reflectă performanța și eforturile pe care comunitatea medicală clujeană le realizează și care merită tot respectul și susținerea noastră.
Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină.
Datorită lor, pacienții au speranță, șanse de însănătoșire, iar sistemul medical clujean un viitor din ce în ce mai bun.
Istoria care s-a scris astăzi la Cluj-Napoca reprezintă un motiv de mândrie pentru fiecare dintre noi.
Pe această cale îi felicit încă o dată pe toți cei implicați și le mulțumesc pentru profesionalismul de care au dat dovadă în vederea implementării acestui program. Vă asigur de toată susținerea instituțională pe care o putem oferi astfel încât să puteți salva cât mai multe vieți”, a declarat edilul.

Articolul Cluj-Napoca: A fost lansat Programul Național de Transplant Hepatic în Transilvania la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment