George Lazăr: Pasajul peste calea ferată, de la ieșirea din Roman spre Iași, proiect propus de echipa PNL Neamț, va deveni o realitate în curând

George Lazăr: Pasajul peste calea ferată, de la ieșirea din Roman spre Iași, proiect propus de echipa PNL Neamț, va deveni o realitate în curândGeorge Lazăr, candidatul PNL la funcția de președinte CJ Neamț. a transmis că pasajul peste calea ferată, de la ieșirea din Roman spre Iași, va deveni o realitate în curând.

„Pasajul peste calea ferată, de la ieșirea din Roman spre Iași, proiect propus de echipa PNL Neamț, va deveni o realitate în curând!

Împreună cu Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, am fost prezent miercuri (17 aprilie) la Roman, pentru a discuta despre pasajul peste calea ferată de la ieșirea din municipiul Roman.

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a dat asigurări că s-a intrat în linie dreaptă în privința realizării investiției de aproximativ 100 milioane lei (circa 20 milioane euro) şi care este asigurată prin Programul European Transport.

Este un proiect drag şi de suflet al domnului deputat Leoreanu, la care a ținut şi pentru care s-a zbătut şi pentru care am pus şi noi, ceilalți, umărul. Este un proiect care va aduce fluidizare mai ales în contextul în care vor veni foarte mulți investitori în zona Romanului şi a comunelor din zonă”, a declarat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

sursă: George Lazăr, Facebook

Articolul George Lazăr: Pasajul peste calea ferată, de la ieșirea din Roman spre Iași, proiect propus de echipa PNL Neamț, va deveni o realitate în curând apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment