Președintele PNL Botoșani Valeriu Iftime: Educația este fundamentală pentru dezvoltarea individuală și progresul societății în care trăim

Președintele PNL Botoșani Valeriu Iftime: Educația este fundamentală pentru dezvoltarea individuală și progresul societății în care trăimEducația este fundamentală pentru dezvoltarea individuală și progresul societății în care trăim, conform declarațiilor făcute de Valeriu Iftime, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Botoșani.

„Dintotdeauna am pus mare accent pe educație, asta mi-au inspirat părinții mei și profesorii dedicați pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului și asta îmi doresc și eu să inspir tinerilor botoșăneni.

Puneți școala și studiul temeinic pe primul loc! Educația este singura care poate scoate județul din criza profundă în care se află. Ne punem baza în tineri capabili să dezvolte județul, să aducă inovație, să rupă lanțul incompetenței și al indiferenței, iar asta nu pot realiza decât oamenii care caută să dezvolte continuu, atât pe ei înșiși, cât și mediul în care trăiesc. Un om educat întotdeauna va căuta să își exploreze și depășească limitele, va dori constant să se perfecționeze, va fi onest și responsabil. De astfel de oameni avem nevoie în Botoșani. Pentru asta, bineînțeles, trebuie să insuflăm tinerilor noștri plăcerea de a învăța prin învățământ de calitate și profesori dedicați, dar o să mai vorbim despre acest subiect mai pe îndelete în viitorul apropiat.

Un lucru este cert: educația este fundamentală pentru dezvoltarea individuală și progresul societății în care trăim. De aceea, de-a lungul timpului m-am asigurat că tinerii cu potențial pe care i-am întâlnit au avut parte de susținere din partea mea. Și tot asta îmi propun să le ofer de acum încolo.

Tinerii, calitatea educației pe care o primesc, responsabilitatea cu care își tratează viitorul sunt o prioritate pentru mine. Și sper să îi pot susține și mai mult din postura de președinte al Consiliului Județean, de unde m-aș asigura că vocea lor este auzită, iar viitorul lor, cât mai luminos.

Pentru asta, avem nevoie de o echipă puternică, oameni care își doresc aceleași lucruri și sunt sigur că sunt mulți botoșăneni care își doresc mai mult pentru copiii lor”, a transmis Valeriu Iftime, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Botoșani.

sursă: Valeriu Iftime, Facebook

Articolul Președintele PNL Botoșani Valeriu Iftime: Educația este fundamentală pentru dezvoltarea individuală și progresul societății în care trăim apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment